Misty, dezvăluiri inedite după șapte ani de relație cu Keo. Cum se înțeleg cei doi: "Nu e ca în filme"

Data publicării:
Misty și Keo, sursa instagram
Descriere foto: Misty și Keo, sursa instagram

Misty a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre relația pe care o are cu Keo, tatăl fetiței sale.

Misty și Keo formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună și o fetiță superbă, de patru ani, pe nume Arya Violette. Cu toate astea, artista spune că nu a fost deloc ușor să ajungă până aici cu Keo, mărturisind că cel mai important este să fii prieten întâi de toate cu partenerul tău. De asemenea, aceasta a mărturisit că și-a lăsat cariera pe planul doi pentru a se focusa pe familia ei.

„Am trecut prin multe încercări împreună”, a declarat Misty, artista care a trecut viața profesională pe planul doi de când a devenit mamă. „Ne-a legat încă de la început o iubire și o prietenie sinceră, iar acest lucru, după ani și ani, cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat… ceva de genul «dacă soțul/soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/prietenă, înseamnă că te-ai grăbit»”, a dezvăluit Misty pentru fanatik.ro.

 

Mai mult decât atât, Misty a declarat că dragostea necesită sacrificii și că nu este niciodată așa cum se vede în filme.

 

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever. O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare.

Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând. Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a mai spus Alexandra Pavel, pentru aceeași sursă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel