Misty, declarații despre starea de sănătate a lui Keo. Artistul a suferit o triplă intervenție chirurgicală

Data publicării:
Misty și Keo, sursa instagram
Descriere foto: Misty și Keo, sursa instagram

Misty a vorbit despre intervenția chirurgicală suferită de iubitul ei Keo, după ce acesta a fost diagnosticat cu trei hernii. 

Au trecut trei săptămâni de când Keo a fost supus unei intervenții chirurgicale. Iubita artistului a declarat că starea de sănătate a acestuia este din ce în ce mai bună pe zi ce trece, deși intervenția a fost una dificilă, deoarece a fost operat pentru trei hernii. De asemenea, lui Keo i s-a mai practicat și o oparație exploratorie pentru a exclude și alte probleme.

Artistul a fost operat pentru două hernii inghinale și una femurală, iar intervenția a durat aproximativ 3 ore, fiind puțin mai dificilă. Acesta a fost internat timp de o săptămână, dar acum se află acasă, unde se recuperează tot mai bine pe zi ce trece.

„Se simte din ce în ce mai bine. A fost o operație dificilă și complexă având în vedere că au fost trei hernii plus o operație exploratorie, ca să vadă medicul chirurg dacă există și alte probleme. Este nevoie de timp să se recupereze pentru a fi la fel ca înainte.”, a mărturisit Misty la Antena Stars.

Misty vrea sa recurgă la operațiile estetice!

Iubita lui Keo a mărturisit că își dorește să ajungă pe mâinile medicului estetician pentru a-și face implant mamar, dar și o intervenție la nivelul urechilor.

”Îmi doresc să fac o intervenție de implant mamar și de ceva timp vreau să fac o intervenție de otoplastie, adică la urechi. Ale mele sunt ușor clăpăuge, un lucru care m-a complexat de mică și nu am făcut asta pentru că toți mi-au spus că este doar în mintea mea. Atâta timp cât știi că te influențează”, a mai spus Misty.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel