Misty a ajuns de urgență la spital. Iubita lui Keo căzut pe scări: „Mi-am sucit piciorul și a trosnit”

Data publicării:
Misty și Keo, foto Instagram
Descriere foto: Misty și Keo, foto Instagram

Misty a ajuns pe mâna medicilor, după ce a căzut pe scări. 

Misty a trecut prin momente de panică, după ce a căzut pe scări. iubita lui Keo a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Aceasta a declarat că s-a speriat foarte tare, însă acum este mai bine, datorită terapiilor pe care le-a făcut. 

Misty a ajuns pe mâna medicilor, după ce a căzut pe scări

Vedeta a recunoscut că se uita în telefon, motiv pentru care nu a văzut treptele și a căzut. 

„Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav, dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea. Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte ușor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție”, a povestit aceasta la Antena Stars.

Misty, entorsă de gradul II

Iubita lui Keo și-a luxat glezna, iar durerile au dus-o direct pe mâna medicilor. 

„Mi-am sucit piciorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere și atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat, Keo s-a speriat.”, a declarat iubita lui Keo, tot pentru sursa citată.

 

Misty, dezvăluiri inedite după opt ani de relație cu Keo

Misty și Keo formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună și o fetiță superbă, de patru ani, pe nume Arya Violette. Cu toate astea, artista spune că nu a fost deloc ușor să ajungă până aici cu Keo, mărturisind că cel mai important este să fii prieten întâi de toate cu partenerul tău. De asemenea, aceasta a mărturisit că și-a lăsat cariera pe planul doi pentru a se focusa pe familia ei.

„Am trecut prin multe încercări împreună”, a declarat Misty, artista care a trecut viața profesională pe planul doi de când a devenit mamă. „Ne-a legat încă de la început o iubire și o prietenie sinceră, iar acest lucru, după ani și ani, cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat… ceva de genul «dacă soțul/soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/prietenă, înseamnă că te-ai grăbit»”, spunea Misty pentru fanatik.ro.

Mai mult decât atât, Misty a declarat că dragostea necesită sacrificii și că nu este niciodată așa cum se vede în filme.

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever. O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare.

Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând. Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a mai spus Alexandra Pavel, pentru aceeași sursă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience