Miss World, arestată în urma unui conflict pe scenă cu Miss Sri Lanka

Data publicării:
Caroline Jurie, sursa instagram
Descriere foto: Caroline Jurie, sursa instagram

Poliţia a arestat-o pe deţinătoarea titlului Miss World, Caroline Jurie, după ce aceasta ar fi rănit-o pe Miss Sri Lanka, în timpul unei dispute pe scenă.

Pushpika de Silva a fost desemnată câştigătoarea concursului "Miss Sri Lanka", duminică, în cadrul unei ceremonii televizate, iar fosta deţinătoare a acestui titlu a avut drept sarcină încoronarea acesteia. În schimb, Jurie a îndepărtat coroana de pe capul lui de Silva, argumentând că aceasta nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

Câştigătoarea a declarat ulterior că este separată de soţul său, nu divorţată.

''Miss Sri Lanka'' se numără printre concursurile de frumuseţe din seria ''Miss World'' pentru femei căsătorite, notează BBC. Câştigătoarele desemnate din fiecare ţară avansează spre competiţia internaţională ''Miss World''.

"Există o regulă care nu permite femeile care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi'', a declarat Jurie în faţa publicului.

Ea a plasat coroana pe capul concurentei de pe locul al doilea, iar de Silva a părăsit scena în lacrimi, după cum se poate vedea într-o înregistrare video care a surprins incidentul.

De Silva a scris ulterior pe Facebook că imediat după incident a mers la spital pentru a primi tratament pentru leziunile suferite în zona capului.

"Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka", a declarat ea ulterior într-o conferinţă de presă. ''Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure'', a adăugat de Silva.

Ea a precizat că se va adresa justiţiei pentru modul ''nerezonabil şi jignitor'' în care a fost tratată.

Un alt model din Sri Lanka, implicat de asemenea în dispută, a fost reţinut de autorităţi. ''Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală", a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.

Atât Jurie, cât şi organizatorul-şef al concursului de frumuseţe ''Miss Sri Lanka'', Chandimal Jayasinghe, au fost interogaţi marţi de poliţie.

De Silva a fost ulterior reîncoronată, iar organizatorii concursului au declarat că se aşteaptă ca Jurie să adreseze scuze publice.

"Suntem dezamăgiţi. Modul în care Caroline Jurie s-a comportat pe scenă a fost o ruşine, iar organizaţia 'Miss World' a început deja o anchetă pe această temă", a declarat a declarat anterior Jayasinghe pentru BBC.

Concursul de frumuseţe ''Miss Sri Lanka'' este o competiţie importantă în această ţară, iar printre invitaţii prezenţi în sală la ceremonia din acest an s-a numărat soţia premierului, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel