Miss Ucraina 2015, imagine din tranșee. Anastasiia Lenna a luat arma în mână și luptă împotriva rușilor

Data actualizării: | Data publicării:

Anastasiia Lenna, fosta Miss Ucraina în 2015, s-a fotografiat cu arma în mână și le-a transmis un mesaj inamicilor. 

Miss Ucraina 2015, Anastasiia Lenna, a postat recent o imagine în care pozează cu o pușcă de asalt chiar înainte de a se alătura forțelor armate ucrainene pentru a lupta împotriva rușilor. Ea este doar una dintre miile de femei care fac parte din forțele militare ucrainene. De fapt, țara are cea mai mare forță militară feminină din lume, cu 36.000 de femei puternice, care sunt perfect antrenate să ucidă. Deși nu se știe dacă Anastasiia face parte din această forță militară, ea postează de ani de zile pe contul personal de Instagram imagini cu exerciții de tragere. Ceea ce înseamnă că știe cel puțin să folosească una dintre aceste puști de asalt, potrivit Marca.

Anastasiia Lenna, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat uniforma de soldat și amenință inamicii că vor fi uciși dacă vor trece granița Ucrainei. 

 

„Antrenament. Invadatorii vor muri pe pământul nostru”, a scris Anastasiia Lenna pe Instastory.

 

 

În ultimele zile, modelul a distribuit o serie de postări pe Instastory în care îndeamnă la sprijin și solicită donații pentru forțele armate ucrainene.

Absolventa de marketing și management de la Universitatea Slavistik din Kiev a postat în trecut pe pagina sa mai multe fotografii în care apare mânuind arme de airsoft în ținută militară completă.

Acum, ea pare să fi schimbat bilele de plastic cu gloanțe de plumb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Ukraine????????Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

 

„M-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor”. Miss Ucraina 2021, mesaj disperat, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

 

Hanna Nepliakh, cea mai frumoasă femeie din Ucraina, a reacționat, pe rețelele de socializare, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

Hanna Nepliakh, în vârstă de 27 de ani, a transmis un mesaj de disperare, pe rețelele de socializare. 
Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, încoronată Miss Ucraina Universe anul trecut, îndeamnă la pace și spune că poporul ei nu își dorește război. 

„Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel