Miss Internațional 2022 s-a încheiat. Cine sunt câștigătoarele și care a fost reacția reprezentantei României: „A fost mai mult de un an și jumătate de muncă grea”

Data actualizării: | Data publicării:

Miss International 2022 s-a încheiat. 

Iată cine sunt câștigătoarele din acest an

Locul 1: Jasmin Selberg - Miss GERMANY

1st Runner Up
Stephany Amado
Miss CABO VERDE
 
2nd Runner Up
Tatiana Calmell
Miss PERU

3rd Runner Up
Natalia Lopez Cardona
Miss COLOMBIA
 
4th Runner Up
Celinee Santos Frias
Miss DOMINICAN REPUBLIC


Reprezentanta României la Miss International 2022, Ada-Maria Ileana, era cotată foarte bine de experții în concusuri de frumusețe, cu toate astea, nu a ajuns printre câștigătoare.
 Miss International este unul dintre cele 3 mari și prestigioase concursuri de frumusețe din lume (alături de Miss World și Miss Universe). Se află la a 60-a ediție și este urmărit de milioane de fani din jurul lumii. Participantele la finală promovează cu această ocazie și imaginea turistică a țării lor. Contează mult activitățile susținute de candidate de-a lungul timpului, precum acte caritabile, proiecte culturale sau organizare de evenimente. Pe de altă parte, finala Miss International este cea mai importantă competiție de Miss din acest an la care participă România.

Ada-Maria Ileana a reprezentat România la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în decembrie 2022, în Tokyo, Japonia. Finala a avut loc pe 13 decembrie. Ada are 25 de ani, este din București și este Master of Science în Politici Publice, la prestigioasa University College London. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. De la încoronarea ca Miss International România, din aprilie 2021, Ada și-a dedicat atenția și timpul promovării culturii românești. Mai mult, ea a organizat o serie de proiecte de succes, printre care amintim prezentarea caritabilă de modă „Împreună pentru fete și femei” și „Romania goes International” - prima vizită a Miss International, Bint Sireethorn, în România.
Ada Maria Ileana era prezentă în majoritatea topurilor fanilor și specialiștilor din toată lumea, top 5 - top 15. 

Mesajul reprezentantei României

„Călătoria mea în Japonia s-a încheiat. 
Îmi pare rău că nu am postat ieri, dar, ca să fiu foarte sinceră, aveam nevoie de timp pentru a procesa totul. A fost mai mult de un an și jumătate de muncă grea și semnificativă. Și sunt onorată că am avut șansa de a face atât de mult bine cu titlul meu. 
Pentru mine, concursul de frumusețe contează doar atât timp cât este o platformă pentru a aduce la cunoștință probleme mult mai importante decât cine este cea mai frumoasă sau cea mai populară. Sunt mândră de mine pentru că am făcut ca România să conștientizeze mai bine puterea concursurilor de frumusețe în lume. Pentru prima dată în istorie, românii au votat și au participat activ în sprijinul unui reprezentant.
În afară de activitatea mea de advocacy, am apropiat cele două culturi, ceea ce a fost un mare obiectiv pentru mine. România și Japonia au o relație minunată și sunt foarte recunoscătoare Ambasadei Japoniei la București pentru sprijinul acordat. Din nefericire, nu am putut rămâne și onora invitația Ambasadei României în Japonia, dar mă simt foarte onorată de această oportunitate. 

Bineînțeles, tot ceea ce am făcut ca MI România va continua, deoarece nu a fost niciodată doar despre competiție. Voi continua cu lecțiile de japoneză, voi fi în continuare un promotor al culturii japoneze și românești și voi continua să aduc accesul la educație pentru cât mai mulți copii din lume.
În ceea ce privește concursul, probabil că mă voi retrage după acest concurs, deoarece mi-am pus cariera în Politici Publice în așteptare pentru o vreme. De asemenea, se vorbește despre un posibil doctorat pentru mine. 

Așa că vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul incredibil, pentru că vedeți lumea din perspectiva mea! Mulțumesc tuturor românilor care au păstrat speranța pentru mine! Mulțumesc presei pentru că m-a prezentat ca fiind mult mai mult decât un chip frumos! 
Mă simt un pic albastră, dar e ok pentru că mă simt și galbenă și roșie!”, a transmis Adda în mediul online



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel