Misha și Connect-R, apel disperat: Vă rog din suflet, dacă îl vedeți...

Data actualizării: | Data publicării:
Connect-R, instagram
Descriere foto: Connect-R, instagram

Misha și Connect-R sunt în culmea disperării și au rugat fanii să se mobilizeze după ce au pierdut una dintre cele mai dragi ființe ale lor.

 

Misha a povestit, de curând, cu ce se confruntă familia lor, după ce pisica lor a dispărut în urmă cu doar câteva zile, iar acum este de negăsit.  Mesajul disperat al frumoasei blondine  i-a mobilizat atât pe fanii ei de pe Instagram, dar și pe cunoscuții săi. 

Se pare că pisica a scăpat din casă și nu mai știe să se întoarcă

În urma pierderii suferite, Misha a lansat un apel copleșitor pentru găsirea motanului Moshi. În timp ce avea lacrimi în ochi, faimoasa artistă i-a implorat pe oameni să îi ofere informații în privat dacă i-au văzut “copilul cu blăniță”. Vedeta a mărturisit cu multă durere în glas că nu doar ea și Connect-R suferă, ci și fetița lor, Maya. 

"Vă rog din suflet, dacă îl vedeți, sau dacă știți ca e la cineva, să îmi spuneți", a spus Misha pe pagina ei de socializare.

Disperați din pricina acestui moment nu tocmai plăcut, Misha și Connect-R s-au arătat dispuși să ofere chiar o recompensă substanțială celor care îi pot ajuta.

"Oferim recompensă! Îl vrem acasă! Sunt sigură că și el suferă la fel de tare ca și noi", a mai spus Misha.

Mai mulți prieteni, dar și colegi de breaslă le-au sărit în ajutor pentru a putea găsi mai repede pisicul. Printre aceștia se numără și Jummy Dub, finul lui Connect-R care a postat și el pe pagina sa de socializare, mesajul.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel