Misha, apariție irezistibilă. În ce ipostază s-a fotografiat fosta soție a lui Connect-R

Data publicării:
Misha, instagram
Descriere foto: Misha, instagram

Misha se menține într-o formă fizică de invidiat, cu care își pune pe jar fanii. Recent, fosta soție a lui Connect-R a sfidat vremea cu o fotografie care a făcut senzație printre internauți.

Misha este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Fosta soție a lui Connect-R este recunoscută pentru aparițiile sexy și pentru formele apetisante pe care le deține. Ultima fotografie postată de artistă pe rețelele de socializare poate intra cu ușurință în categoria imaginilor interzise minorilor.

Misha, apariție incendiară pe rețelele de socializare

Misha a postat recent o fotografie pe Instagram, care a stârnit imaginația multor bărbați și a ridicat temperatura în termometre. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere formele perfecte și posteriorul apetisant, artista s-a fotografiat în toată splendoare ei, în Cipru, pe balcon, spre deliciul vecinilor care au putut să se bucure de priveliștea superbă oferită de artistă, dar și a fanilor de pe rețelele de socializare, acolo unde Misha a făcut publică fotografia care i-a adus sute de complimente.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

La scurt timp după publicarea fotografiei, fanii s-au întrecut în complimente și au înroșit butonul de like: "Ai un corp superb bine lucrat la sală / Ești fenomen, Misha / Ești superbă", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel