Mirele Retegan, infectată cu virusul COVID-19 pentru a doua oară: „Sunt izolată de ceva vreme”

Mirela Retegan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirela Retegan, sursa foto Facebook

Mirela Retegan trece prin momente dificile după ce a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta este vaccinată cu schema completă. 

Mirela Retegan se află în izolare după ce a fost confirmată cu COVID-19 pentru a doua oară. Vedeta este vaccinată cu schema completă și spune că este o formă ușoară. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de Facebook. 


Mirela Retegan a descris simptomele cu care se confruntă. Aceasta spune că i-a curs nazul două zile, dar are miros și gust. Este bucuroasă că nu are o formă gravă, dar în același timp spune că perioada de izolare la domiciliu este foarte greu de suportat pentru ea, deoarece este obișnuită să plece în diferite orașe și să fie activă din punct de vedere profesional. 


„Oglindă, oglinjoară, cine a făcut Covid a doua oară?


Și oglinda raspunde:


Sănătoasă ești Crăiasă,


Ca Ziua luminoasă,

Dar lui Covidel nu-i pasă.


Așa am apărut in seara asta , in direct la emisiunea moderată de Ruxandra Rusan. Din motive de Covid sunt izolată de ceva vreme și abia am așteptat un motiv să mă urc pe tocuri și să îmbrac rochia asta superbă, pe care o țin in dulap de câteva luni.


Mi-am făcut singură bucle, m am și machiat la un moment dat si m-am bucurat de compania Ruxandrei. Am ras , am povestit, tare fain a fost .


In privința covidului, 2 zile mi-a curs nasul și cam atât. Nu am febra , nu tușesc, nu mi am pierdut gustul si mirosul ai nici simtul umorului.


Abia aștept sa pot sa mi reiau treaba( in câteva zile) si , din punctul meu de vedere, statul acasă zile in șir, mi se pare mult mai greu decât călătoritul in fiecare zi .


Să aveți sănătate si sa vă inventați bucurii, in fiecare Zi.


Sunt vaccinata. Forma a fost mai usoara decât orice răceala am avut vreodată.2 zile mi-a curs nasul. Atât”, a scris fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli” pe Facebook. 

 

Mirela Retegan a mai fost infectată cu virusul COVID-19 și în luna decembrie a anului trecut.

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat.Așa cum v am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența. Ne vedem in seara asta la ora 21.00, intr-un live pe pagina oficială Mirela Retegan. Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări,legate de fricile care ne-au invadat viețile .Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău”, a postat Mirela Retegan pe contul ei de facebook, la acea vreme. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 05 noi 2021, 11:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience