Mirela Vescan şi Thea Haimovitz dezvăluie tendinţele anului 2024 pentru machiaj, manichiură și coafură. Ce se poartă anul viitor / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au dezvăluit în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer care sunt tendințele de beauty pentru 2024.

Mai sunt doar trei săptămâni până când vom intra în noul an, iar 2024 vine cu noi surprize în materie de tendințe. În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz au dezvăluit care sunt trendurile pentru machiaj, manichiură și coafură care se vor purta anul viitor.

„Rozul fondant va domina moda și va fi prezent în 2024”

Culoarea care va întoarce privirile anul viitor este rozul fondant, iar în materie de machiaje vor fi în vogă fardurile glossy cu textură wet și bronzing makeup. 

„Rozul fondant va domina moda și va fi prezent în 2024. Cât despre machiaje, se vor purta fardurile glossy cu textură wet. Îmi plac foarte mult fardurile de genul acesta. Am editoriale pe care le-am publicat cu genul acesta de textură, însă acest machiat este dedicat strict mediului online, pentru că în viața reală nu poți să pui astfel de texturi. Nu reziști o zi întreagă cu acest gen de fard, îți faci o fotografie, o pui pe telefon și te uiți la ea toată ziua. Există particule foarte fine pe care, dacă știi să le combini cu ce trebuie, obții efectul de umed, însă o să vedem cât timp o să mai putem vedea aceste texturi.

Bronzing makeup, istoric vorbind, acest tip de produs a fost inventat de marele artist make- up creator Ben Nye. El a realizat machiajul pentru filmul Aripile Vântului și l-a pus pe orbită ca formă de artă.

În 1969, pentru prima dată, machiajul a fost menționat la Oscar. De atunci există premiu pentru machiaj. Dacă într-un film este coafura reușită, premiul intră tot în departamentul pentru machiaj. El a inventat produse și pentru alte rase umane, cum ar fi persoanele cu pielea închisă, pielea galbenă. A fost din gama Rio-Pudră Banana care a întors lumea pe dos pentru că o chinezoaică foarte frumoasă s-a fardat cu ea prima dată și fetele au crezut că dacă o să cumpere pudra asta tot așa frumoase vor fi și ele, dar ghinion. (...) La machiaje vor fi în trend culorile reci și combinate. Trendul se numește domino și e vorba de alăturarea a două sau mai multe culori reci. Se merge pe texturi lucioase, iar cât ne mai bucurăm de aceste texturi, atunci trebuie să le folosim”, a explicat Mirela Vescan.

Tendințe în manichiură 2024

Tendințele pentru manichiură în 2024 aduc o varietate de opțiuni, de la unghii scurte în nuanțe de roz fondant până la manichiura fantasy. De asemenea, unghiile ovale, cele migdalate sau pătrate sunt la modă în noul an.

„Unghiile scurte care sunt într-un roz fondant, ștrasuri sau pe alte nuanțe. De asemenea, se va purta și manichiura 'fantasy'. Avem de ales între migdală, oval și pătrat.  Deci este confort și libertate. Cam acestea sunt trendurile principale pentru manichiură”, a spus Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Alte tendinţe de beauty pentru 2024:

- Smokey eyes

- Coafuri bob

- Honey „balayage”

- Șuvițe „ash balayage”

- New black

- Blond „caramel”

- Blond vanilie

- Sănătatea, pielea și sistemele interne

 - Tratamente pentru piele stresată

- Plasturi de îngrijire a cearcănelor

- Formule la comandă

- Demachiante inovatoare

- Evoluția protecției solare

- Ingrediente adaptogene, formule asiatice

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel