Mirela Vescan a ajuns să-și vândă garsoniera. Cum s-a ajuns aici

Data actualizării: | Data publicării:
Captură foto: Instagram/Mirela Vescan
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură foto: Instagram/Mirela Vescan

Mirela Vescan, celebrul make-up artist, a ajuns să-și vândă casa pentru a-și urma pasiunea în arta machiajului. În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Thea Haimovitz a dezvăluit cum s-a ajuns aici.

Mirela Vescan se numără, fără doar și poate, printre cele mai cunoscute și apreciate make-up artiste de la noi din țară. Și-a început cariera în acest domeniu în urmă cu mai bine de 30 de ani, acum fiind recunoscută și apreciată atât la nivel național, cât și internațional.

Cu toate acestea, puțin știu că Mirela Vescan provine dintr-o familie de cadre universitare, iar datorită acestui lucru, pasiunea sa, încă de mică, a fost să predea, nu să se joace cu păpușile, așa cum făceau toate fetițele de vârsta ei.

„Trebuie oarecum și talent pedagogic. Eu nu l-am dobândit, ci l-am moștenit, pentru că vin dintr-o familie de cadre didactice și cred că joaca mea preferată când eram mică era să predau, nu să îmbrac păpuși”, a spus Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Celebrul make-up artist și-a vândut casa pentru a-și urma pasiunea

Ulterior, când mai crescut, și-a descoperit pasiunea în arta machiajului. Pasiunea a făcut-o să meargă mai departe pe acest drum al frumuseții. Astfel că, pentru a face primul curs de machiaj, Mirela Vescan a fost nevoită să-și vândă garsoniera.

„Provii dintr-o familie de profesori universitari, nu de cadre didactice. Tatăl tău avea 4 facultăți și una dintre ele era făcută la Paris, dacă nu mă înșel. Să ne înțelegem puțin din ce familie provii. Ai luat această direcție într-o familie în care nimeni nu se gândea că tu urma să devii medic, tu aveai altă direcție. Tu ești un make-up artist care ai făcut facultate pe vremurile când nu oricine avea facultate. Cu toate acestea ești make-up artist din alegere, nu pentru că este o meserie facilă cu care te duci și machiezi, faci bani imediat și apari la televizor.

Tu ai făcut meseria și după ai apărut la televizor. Tu ai făcut meseria și după ai devenit influencer. Tu ți-ai vândut o casă, o garsonieră, ca să faci primul curs de make-up. Ai fost singura care a crezut în faptul că poți profesa din make-up. Lumea merge astăzi pe drum bătătorit. Nu este nimic rău în asta, dar nimic nu se compară cu un drum plin  de hățișuri în care cineva vine și spune că face acel drum unul bătătorit”, a ținut să precizeze Thea Haimovitz.

Te-ar putea interesa și: Mirela Vescan, cea mai cunoscută specialistă în make-up, pusă la zid de familia ei. „Zero barat. Bullying total!” / video

„Trebuie să înveți tot timpul să te menții. Asta se aplică în orice domeniu te-ai afla”

Mirela Vescan a subliniat importanța învățării continue și a dezvoltării personale în orice domeniu, susținând că pasiunea și determinarea sunt esențiale pentru a avea cu adevărat succes.

„Trebuie să înveți tot timpul să te menții. Asta se aplică în orice domeniu te-ai afla. Dacă spui că nu ai nimic de spus și că știi tot, atunci ți-ai pus limită și nu ai făcut nimic. Nu-i progres, nu-i creație”, a adăugat Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Te-ar putea interesa și: „Mi-a spus să mă potolesc”. Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență trăită cu Cătălin Botezatu: „Am început să plâng”

Te-ar putea interesa și: Produsul de machiaj pe care femeile și-l pun zilnic pe față și care poate provoca acnee. Mirela Vescan: „Nu are ce căuta!” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel