Mirela Vaida, ținta criticilor. De la ce a pornit totul: "Vai de capul tău!"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida a ajuns din nou ținta criticilor, după ce a postat un videoclip în care cânta la o nuntă la care fusese invitată.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Pe lângă această meserie, în timpul liber artista cochetează și cu muzica. Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț de la o nuntă unde a fost invitată să cânte. Fanii au complimentat-o poe vedetă pentru prestația ei, însă au existat și gurile rele care au sărit să o critice.

"Așa ai ajuns, nesătulă de bani?"

: "Așa ai ajuns?...Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!...Vai de capul tău!..", a fost mesajul postat de internaut, în dreptul videoclipului publicat de vedetă pe rețelele de socializare.

Debutul în muzică și l-a făcut cântând la nunți, iar mai apoi participând la spectacole: "Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţă că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc.

Cum a ajuns Mirela Vaida să facă muzică?

 În cadrul unei emisiuni online, găzduită de Pepe, Mirela Vaida a mărturisit că a absolvit, de fapt, Dreptul, însă nu a apucat să profeseze.

Eu mai participasem la concursuri de muzică. Am fost la Mamaia, în '97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001.

Inima m-a chemat spre muzică mereu. Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul, și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața, la 5. Și veneam ruptă și vocal.", a povestit Mirela Vaida, în emisiunea amintită.

Ce remediu naturist folosește Mirela Vaida pentru îngrijirea tenului

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta este mama a trei copii și face față cu brio responsabilităților pe care le are în rolul de mamă, soție și om de televiziune. În plus, nu uită să aibă grijă de corpul ei și merge și la sală. Aceasta a început intens antrenamentele deoarece vrea să aibă un corp de invidiat. 

„Pentru o femeie, importantă e întotdeauna fața, tenul, pentru că e cartea ei de vizită. Tot ce înseamnă înfățișarea… pentru că îi dă o stare bună, pentru că o face să se simtă tânără”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars, conform spynews.ro.

De asemenea, vedeta are și câteva trucuri de îngrijire ale tenului, pe care le-a împărtășit recent cu fanele sale. Prezentatoarea TV a mărturisit că folosește anumite creme, dar o dată sau de două ori pe lună apelează la un remediu naturist, adică  își face exfoliere cu zaț de cafea sau mălai. 

„Curăț fața foarte bine, și dimineața și seara. Demachiere foarte bună. Apoi fac câte o exfoliere, câte un gomaj cu zaț de cafea, cu mălai sau alte remedii naturiste, că eu pe astea le folosesc – o dată, de două ori pe lună, ca să nu fie nici prea grav asupra tenului. (…) După care pun un ser. Dimineața pun o cremă, care are efect hidratant, iar seara pun altă cremă, care hrănește pielea. Am foarte mare grijă la cremele pe care le folosesc. Eu am testat foarte multe creme, dar nu mă duc niciodată pe ceea ce mi se spune până nu probez pe pielea mea”, a mai mărturisit prezentatoarea „Acces direct”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel