Mirela Vaida, surpriză inedită din partea copiilor. Cum a fost întâmpinată vedeta de ziua ei

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida a avut parte de o surpriză inedită din partea copiilor, chiar de ziua ei.

Ieri a fost sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea Tv a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. În această zi specială, vedeta a fost răsfățată de toți cei dragi. Atât colegii, cât și copiii săi, au vrut să o facă să se simtă specială, în ziua în care a împlinit 39 de ani.

Mirela Vaida este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

În cel mai recent vlog postat pe canalul său de Youtube, Mirela Vaida le-a arătat prietenilor virtuali cum a dat startul zilei sale de naștere, dar și cum a fost surprinsă de copiii ei, în momentul în care s-a întors acasă de la emisiune. Întreaga casă era plină de baloane, iar unul era chiar în forma noii vârste împlinite. Extrem de fericită, Mirela Vaida a ținut să le transmită un mesaj emoționant fanilor.

''Mulțumesc din toată inima pentru urări și pentru gândurile bune. Mi-ați făcut ziua cu adevărat specială! Gata! Mă îndrept spre 40! Daar, ieri, când am împlinit 39, am avut o zi plină cu de toate! Așa arată, fără perdea, o zi aproape obișnuită din viața mea'', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel