Mirela Vaida, secretul unei căsnicii fericite care durează de 16 ani: „Nu e doar lapte şi miere între noi”

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună trei copii minunați. 

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta reușește cu brio să se împartă între familie și carieră, ba mai mult se laudă cu o căsnicie fericită care durează de peste 16 ani. Mirela Vaida și Alexandru au trei copii minunați împreună, ba mai mult vedeta visează la o a patra sarcină. 


Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată: Nu e doar lapte și miere...”


”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro.


Mirela Vaida spune că viața cu trei copii le ocupă tot timpul și de multe ori singurul obiectiv al relației este creșterea celor mici. Vedeta a devăluit că de când au devenit părinți certurile sunt mai mici și împăcările mai frumoase. 


”E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă - la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel