Mirela Vaida, prima reacție după ce a aflat că atacatoarea sa se află în libertate: „Nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori”

Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida nu își poate reveni după atacul în direct. Prezentatoarea TV este indignată că atacatoarea sa și complicele ei au rămas în libertate. 

Mirela Vaida tocmai s-a întors din vacanță. Chiar dacă a petrecut zile minunate pe tărâmuri exotice, prezentatoarea TV a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcerea în țară, Vedeta a afla că atacatoarea sa și complicea ei au rămas în libertate și se plimbă nestingherite prin oraș. 


Conform spuselor Mirelei Vaida cele două încă îi cer acestia bani și se teme pentru viața ei și a familiei sale. Mirela Vaida este dezamăgită de hotărârea procurorilor și se roagă ca cele două să nu repete incidentul neplăcut din trecut. 


„Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului. 


Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește”, a spus Mirela Vaida.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel