Mirela Vaida, pe mâna medicilor esteticieni. Prezentatoarea TV îș face rinoplastie: ”Știți ce nas strâmb am, din naștere”

Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida este pregătită să ajungă pe masa de operație pentru a-și face o rinoplastie. Prezntatoarea TV a mai recurs la această procedură în urmă cu 17 ani.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot de ce întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Mirela Vaida le-a povestit fanilor că va ajunge pe mâna medicilor esteticieni pentru o rinoplastie. Nu este prima intervenție estetică pentru vedetă. Aceasta a mai recurs la aceeași procedură, în urmă cu 17 ani, atunci când vedeta a vrut să-și modifice nasul de care spune că e strâmb din naștere.

Prezentatoarea TV susține faptul că nu a fost o operație reușită, nasul său arătând chiar mai rău, motiv pentru care s-a hotărât să mai încerce încă o dată să își repare acest complex.

”Cred ca știți ce nas strâmb am, din naștere! M-am născut cu o deviație... de sept!  Am încercat să o repar, prin operație cu "dalta si ciocanul", în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai stramb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc..”, a spus vedeta pe Instagram.

Mirela Vaida nu este încă hotărâtă când va face acest pas și asta pentru că este în fiecare zi pe platourile de filmare, iar această intervenție necesită și o recuperare  post-operatorie. Cu toate astea, vedeta și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare să fie pregătiți să o vadă în noua ipostază.

”Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a mai adăugat ea pe contul de socializare.

Mirela Vaida, atacată din nou

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după ce agresoarea care a atacat-o două luni în urmă s-a întors. Antonela a urmat același scenariu ca în 19 martie. S-a dezbrăcat complet și, înarmată cu bolovani, s-a năpustit, de data aceasta, asupra geamurile clădirii în care Mirela Vaida filma. 

„Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbărcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul
Poate că îi iese?!.. Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec.. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! daca asta vă doriți, asta se va întâmpla. Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul.. Ideea este următoare- Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre..Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă.. O nebună te amenință cu moartea”, a spus Mirela Vaida, în direct, imediat după atacul femeii. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 mai 2021, 13:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience