Mirela Vaida, noi detalii din ziua în care a fost atacată în direct. Cum a acționat cea care a vrut să o omoare: „Femeia aceea intrase și cu un minut înainte...”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, foto Instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, foto Instagram

Mirela Vaida nu își poate reveni din șocul pe care l-a trăit în urmă cu doar câteva zile. Prezentatoarea TV are insomnii și se teme pentru viața ei. 

Mirela Vaida a trăit un șoc vineri, în timpul emisiunii „Acces Direct”, atunci când o femeie , complet dezbrăcată, a intra în platoul emisiunii și a încercat să o omoare cu un bolovan. Actrița a reușit să scape cu viață datorită reacției prompte de a se feri din calea bolovanului. 


”O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou - și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit” a dezvăluit Mirela Vaida, la Antena 3.


Mirela Vaida nu poate înțelege motivul pentru care a fost atacată. Vedeta susține că nu a mai văzut-o niciodată pe acea femeie. Vedeta TV bănuiește că agresoarea a fost pusă de altcineva să o atace. Aceasta este surprinsă cum de femeia respectivă a știut pe unde să intre și exact în ce moment al emisiunii. 


„N-am cunoscut-o niciodată. Culmea, înțeleg că este din județul Iași, am aflat de la cei de la Poliție, care mi-au arătat inclusiv adresa de domiciliu. Nu-mi spune nimic nici numele ei. Nu știu cine este și de unde a apărut”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel