Mirela Vaida, mesaj emoționant de Ziua Națională a României: „Acasă e aici, în vatra noastră”

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa foto Facebook

Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant pentru toți românii cu ocazia zilei de 1 decembrie. 

Astăzi este o zi emoționantă pentru toți românii, indiferent cât de departe s-ar afla de casă. La data de 1 Decembrie, începând din 1990, este sărbătorită Ziua Naţională a României. În 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.


Vedetele din România au transmis mesaje emoționante cu ocazia acestei zile speciale. Mirela Vaida a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru toți românii, fie ei plecați departe de locurile natale. Vedeta s-a fotografiat alături de fiica ei, ambele îmbrăcate în portul național. 


"La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni! Să fim uniti, împliniți, sănătoși, să nu ne uităm rădăcinile, neamul din care venim, tradițiile, doinele, poeziile! Să ne creștem copiii în credință fata de Dumnezeu, să-i învățam să-și iubească limba, bunicii, tara, folclorul! Oriunde ne vă purta destinul, să nu uitam niciodată cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de tradiție, de neam. Și, oricât am fi de departe, să nu uitam că "acasă" trebuie să ne adunam întotdeauna! Acasă e aici, în vatra noastră, Romania! La mulți ani, romani, oriunde v-ați afla! Dumnezeu să fie cu noi, cu fiecare, în fiecare ceas! La mulți ani, Romania”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. 

 

 

Alex Bodi, mândru că este român: „Să purtăm numele de român cu demnitate”


„Având în vedere că eu am plecat din România de la 18 ani, acest lucru m-a apropiat și mai tare de țară! Și în străinătate am fost mereu mândru că sunt român și chiar și acum, oriunde merg, o spun cu mare drag. Indiferent de ce ne oferă alte țări, pentru mine România e cea mai frumoasă, începând de la peisaje, natură, tradiții, mai ales acum, în prag de Sărbători. Și e păcat că lumea nu mai pune cu adevărat preț și devine totul “superficial”, ca să zic așa! Indiferent unde ne duce viața, eu zic că mereu ne vom întoarce în țara noastră și va trebui să ne respectăm strămoșii pentru ce au făcut pentru noi, iar noi să purtăm numele de român cu demnitate!”, a declarat, plin de entuziasm, Alex Bodi, pentru Click!


Simona Halep, mesaj de Ziua Națională a României


Simona Halep nu a putut trece peste această zi specială și a publicat pe pagina de Instagram un mesaj de 1 Decembrie. Celebra tenismenă a postat o fotografie cu cele trei culori care ne reprezintă țara.


"La mulți ani România!", a scris Simona Halep.


Vlăduța Lupău a lansat piesă specială de 1 decembrie


Vlăduța Lupău a lansat cu ocazia Zilei Naționale a României melodia ”Mare e lumea”, în colaborare cu Jador și Costi Ioniță. „România e casa mea, e totul pentru mine! Iar 1 Decembrie îl sărbătoresc cântând pentru cei care mă iubesc. La mulți ani, români”, a declarat Vlăduța Lupău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel