Mirela Vaida, emisiune în lacrimi. Mesajul CUTREMURĂTOR, după ce a fost atacată în direct: „Vreau să-mi apar viața...”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin momente cutremurătoare vineri, chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta. Vedeta a fost atacată chiar în direct de o femeie complet dezbrăcată. 

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, vedeta a trăit șocul vieții ei vineri, când o femeie s-a năpustit asupra ei cu un bolovan. Incidentul neplăcut s-a petrecut chiar în direct, în timpul emisiunii pe care Mirela Vaida o prezintă, „Acces Direct”. 


Chiar dacă scena de groază s-a petrecut chiar sub ochii telespectatorilor, au existat și persoane care au spus că tot incidentul ar fi fost regizat. Tocmai de aceea, vedeta a vrut să le transmită oamenilor un mesaj foarte puternic. 


„Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (...) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noștri, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apăr viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel