Mirela Vaida își serbează astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit vedeta: Abia acum începe viața

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida, instagram

Mirela Vaida își sărbătorește astăzi ziua de nastere. Prezentatoarea TV  a schimbat prefixul. 

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fost asaltată de sute de urări venite din parte familiei, dar și a celor care o apreciază și o urmăresc zi de zi din fața micilor ecrane. Cu această ocazie specială, Mirela Vaida a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie în care apare cu mai multe buchete de flori în brațe. De asemenea, prezentatoarea TV a ținut să transmită și un mesaj emoționant.

"Azi implinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta... La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr‼️ ești matur, la apogeu!  Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva "wannabe"!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!! #mirelavaida #happy40 #happybirthdaytome #momof3 #anniversary #16march #sweet40," a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

la scut timp după publicarea fotografiei, fanii vedetei au asaltat-o pe vedetă cu urări care mai de care.

"La mulți ani frumoși și sănătoși pentru cea mai frumoasa , Smart , și deșteaptă prezentatoare din România și pentru o femeie și o mama de nota 10! Să nu vă schimbați niciodată/ La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi ție!  / LA MULTI ANI!!! Bine ai venit in randul nostru ! Acum incepe viata / La mulți ani plini de frumos și liniște sufleteasca alături de familia ta frumoasa!", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Mirela Vaida, secretul unui corp de invidiat

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta este mama a trei copii și face față cu brio responsabilităților pe care le are în rolul de mamă, soție și om de televiziune. În plus, nu uită să aibă grijă de corpul ei și merge și la sală. Aceasta a început intens antrenamentele deoarece vrea să aibă un corp de invidiat. 


Chiar dacă aleargă de dimineața până seara pentru a avea grijă și de copii și de carieră, aceasta spune că nu vede deloc pe cântar. Cu toate că se ține și de antrenamentele de la sala de fitness, Mirela Vaida se plânge că nu vede rezultatele. 


„Gata! Am ajuns la sala! Programul e asa: la 7.30 ies din casa cu copiii. Eu echipata de antrenament, ei echipati de scoala. Ii las la poarta scolii si eu plec spre Bucuresti, 30 km, sa ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc! Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug inapoi 30 km sa iau copiii de la scoala/gradi si sa ne indreptam catre activitatile lor extracurriculare: pian, fotbal, inot, tenis, etc! Asta se intampla de 3-4 pe saptamana! Nu, nu e greu! Miscarea imi da o stare super buna, imi da energie pentru toata ziua, ma face sa ma simt vie, chiar daca, dupa atata efort, pe cantar nu se vede niciun gram!! Voi cum va incepeti ziua”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel