Mirela Vaida încă nu își poate reveni după atacul în direct: „Nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”

Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida încă simte teamă la o lună de la momentul atacului în direct. Prezentatoarea TV este indignată de hotărârea procurorilor. 

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată complet chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Prezentatoare TV este în stare de șoc după ce a aflat decizia procurorilor în cazul femeii care a încercat să o omoare. Vedeta este încă amenințată și spune că se simte speriată pentru viața ei și a familiei sale. 


„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată”, a spus Mirela Vaida, la Antena 3. 


„Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (...) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”, a precizat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 17 apr 2021, 18:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience