Mirela Vaida, în stare de șoc după ce a aflat decizia procurorilor: „Nu a fost tentativă de omor, nici amenințare”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată complet chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Ce decizie au luat procurorii în acest caz?

Mirela Vaida este în stare de șoc după ce a aflat decizia procurorilor în cazul femeii care a încercat să o omoare cu un bolovan chiar în timpul emisiunii „Acces Direct”.

O țară întreagă a fost martora incidentului cutremurătot, când o femeie, dezbrăcată complet, a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 și a încercat să o lovească pe îndrăgita prezentatoare cu un bolovan. Chiar dacă vedeta a mai primit amenințări și după evenimentul șocant, decizia procurorilor uimește pe toată lumea. 


„Nu a fost tentativă de omor, nici amenințate. A fost distrugere, că a aruncat cu pietroiul și a crăpat sticla platoului, și ultraj al bunelor moravuri, pentru că a intrat dezbrăcată. Atât.

Eu sunt încă traumatizată. Intenția mea nu e să bag la balamuc două femei bolnave. Dacă ele sunt bolnave, nici sentința, nici lipsa unei sentințe nu le va ajuta. Ele pot venit din nou aici, dacă nu sunt urmărite penal”, a spus Mirela Vaida, în cadrul emisunii Acces Direct.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel