Mirela Vaida, amenințată din nou cu moartea. Lămâia Stănescu, complicea atacatoarei este în libertate: „O să meargă în cărucior”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida se teme pentru viața ei și este revoltată pe cei care ar fi trebuit să facă ordine în acest caz. Prezentatoarea TV este amenințată din nou cu moartea. 

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan chiar în timp ce prezenta subiectele principale ale zilei, de o femeie dezbrăcată complet. Prezentatoarea TV a reușit să se salveze de la moarte, dar încă se teme pentru siguranța ei și a familiei sale.


Agresoarea Mirelei a ajuns pe mâna Poliției, iar în urma cercetărilor s-a constatat că aceasta a avut și o complice, pe nume Lămâia Stănescu care a fost internată la Spitalul Socola din Iași. Acum aceasta a fost externată și umblă liberă pe străzi. Ba mai mult, o avertizează pe Mirela Vaida că o altă femeie este pe urmele ei. 


„Cineva, dar tac și înghit, nu dau numele. Este femeie, ea poate oricând să vină. Nu vă interesează pe voi ce face dânsa și ce armă folosește. O să aibă și picioarele rupte Mirela Vaida, o să meargă în cărucior. O să fie cumplit'', a spus Lămâia Stănescu pentru reporterii Acces Direct. 


Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost amenințată din nou cu moartea. 


„Am făcut plângere penală împotriva acestei femei, am identificat-o ca și complice, s-a arătat clar că aceasta era complice, înțeleg că Poliția a chemat-o la un interogatoriu, Lămâia a spus că ea nu are nicio legătură, iar acum ați văzut, a revenit și ați auzit ce a avut de spus. Acum mă întreb către cine să mă mai îndrept. Astăzi voi arăta tot ceea ce știu, am zis să las autoritățile să-și facă treaba, dar viața mea cine o apără? Atunci o să arătăm noi tot ceea ce știm și o să vedem cine ne răspunde”, a spus Mirela Vaida.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel