Mirela Vaida, atacată din nou. Agresoarea a spart geamurile de la Acces Direct: „Să mă protejeze naibii cineva!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida este în stare de șoc. Atacatoarea Antoanela s-a întors și a spart geamurile din spatele platoului Acces Direct.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după ce agresoarea care a atacat-o două luni în urmă c s-a întors. Antonela a urmat același scenariu ca în 19 martie. S-a dezbrăcat complet și, înarmată cu bolovani, s-a năpustit, de data aceasta, asupra geamurile clădirii în care Mirela Vaida filma. 

 

„Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbărcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul
Poate că îi iese?!.. Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec.. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! daca asta vă doriți, asta se va întâmpla. Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul.. Ideea este următoare- Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre..Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă.. O nebună te amenință cu moartea”, a spus Mirela Vaida, în direct, imediat după atacul femeii. 

 

Atacatoarea a spart chiar geamurile din dreptul mașinii Mirelei Vaida. 

 

 

„Mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva! Mi-e frică să mai ies din casă”, a spus prezentatoarea TV, după care a izbucnit în lacrimi și a solicitat o pauză de reclame, pentru a se liniști. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel