Mirela Vaida, apariție rară în costum de baie. Cum s-a fotografiat prezentatoarea TV / FOTO

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida și-a surprins fanii cu o fotografie inedită în costum de baie, chiar din vacanța în Egipt.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și când prezentatoarea TV a decis să plece într-o vacanță de vis, în Egipt.

Mirela Vaida le-a arătat fanilor fotografii cu peisaje spectaculoase din vacanță, dar și cu ipostaze incendiare, însă o fotografie cu ea în costum de baie a atras toată atenția internauților. Fotografia rară cu Mirela Vaida în costum de baie a întors imediat toate privirile fanilor, care au ținut imediat să o complimenteze pentru felul în care arată.

"Wow, te-ai bronzat frumos!!! Hai, te așteptăm la Acces Direct, că tu ești moderatoarea perfectă pentru emisiunea asta!!! " sau "Bună dimineața! Ce bine arăți în costum de baie", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Vedeta a optat ăentru un costum de baie extrem de provocator, format din două piese, care i-a lăsat la vedere coprul perfect, deși este mămică a trei copii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel