Mirela Vaida, apariție inedită în lenjerie intimă. Cum arată prezentatoarea TV: "Am acceptat provocarea"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida și-a surprins fanii cu o sesiune de fotografii în lenjerie intimă.  Internauții au reacționat imediat.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a dat întotdeauna dovadă de seriozitate dat fiind faptul că subiectele pe care le prezintă la „Acces direct” , dar de data aceasta, blondina și-a surprins fanii cu o fotografie provocatoare în lenjerie intimă. Mai exact, prezentatoarea TV  s-a fotografiat într-un body negru din dantelă și plasă, poză pe care fanii ei au apreciat-o imediat.

La 39 de ani, dar și după trei sarcini, Mirela Vaida este deținătoarea unui corp impecabil.

“În urmă cu fix un an am acceptat provocarea de a mă lăsa un pic «transformată» în Madonna!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiilor.

 

La vederea fotografiilor, fanii au reacționat imediat.

 

“Dacă nu mă uitam la descriere eram convinsă că este chiar Madonna în tinerețe”, “Madonna era o femeie frumoasă, dar vulgară. Doamnă Mirela, eu vă apreciez sunteți frumoasă așa cum sunteți și sunteți o mamă exemplară”, “Da, pozele sunt minunate! Însă tu nu ai nevoie să te transformi în altcineva. Tu ești frumoasă, poate mai frumoasă decât Madonna”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

 

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară

 

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta reușește cu brio să se împartă între familie și carieră, ba mai mult se laudă cu o căsnicie fericită care durează de ani buni.

Recent, Mirela Vaida a plecat alături de soțul și copiii ei, la Sighișoara, într-o excursie, pentru a se relaxa, dar și pentru a sărbători cei 12 ani de căsnicie. Acolo, vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată. Mai exact, soțul Mirelei a cerut-o pentru a doua oară în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatoarea tv i-a răspuns cu un mare DA.

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care nu putea să nu împărtășească cu fanii acest moment special din viața ei. Vedeta le-a arătat superbul inel, în dreptul căruia a scris și răspunsul pe care i l-a dat soțului său.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel