Mirela Vaida, accident la intrarea în platou. Ce a pățit prezentatoarea TV

Mirela Vaida, captură TV, Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captură TV, Acces Direct

Mirela Vaida a avut parte de un accident, chiar înainte să intre în platoul Acces Direct. Telespectatorii s-au speriat când au auzit-o pe vedetă țipând.

Mirela Vaida este urmărită de probleme. Chiar înainte de a intra în platoul Acess Direct, prezentatoarea TV a speriat pe toată lumea, după ce a început să țipe. Vedeta și-a prins piciorul stâng la intrarea în platou, chiar la începutul emisiei.  Din fericire, nu a fost nimic grav, însă Mirela Vaida s-a ales cu o vânătaie și o sperietură zdravănă.

Ținând cont de toate întâmplările prin care a trecut Mirela Vaida în ultima perioadă, în platoul emisiunii, vedeta crede că este vorba de un blestem.

„Au! Au! Au! Băi! Băi! Băi! Doamne, multe mi se mai întâmplă ... pe cuvântul meu! Cum să-mi prind piciorul între astea?! Câte, Doamne, mi se mai întâmplă mie în platoul ăsta, în direct”, a strigat Mirela Vaida, la începutul emisiei de azi.

Întrebată de colegi dacă este bine, Mirela Vaida a făcut haz de necaz, spunând că trebuie să meargă mai des la preoți.

„Sunt bine, mai contează? Stângul nu-l mai am, dar sunt bine, dar ce să fac? (...) Trebuie să mă duc la popă să-mi dezlege ceva, să-mi citească de dezlegare, să-mi facă ceva. Îmi prindea piciorul, m-am și învinețit”, a mărturisit prezentatoarea.

 

Fratele lui Ioniță de la Clejani a amenințat-o pe Mirela Vaida.

 

Contactat telefonic pentru a dezbate subiectul referitor la presupusul fiu nerecunoscut al soțului Vioricăi de la Clejani, cel care ar fi murit la 8 ani, Roger,  fratele lui Ioniță de la Clejani a avut o ieșire nervoasă și a început să o amenințe în direct pe Mirela Vaida, dar și pe restul persoanelor aflate în platou.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou... (...) De ce nu a fost la timpul acela? (...) A fost o greașeală a tinereții (n.r. - când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul... acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. - când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă...”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani pentru Acces Direct.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 iul 2021, 21:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience