Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe vedetă: ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”

Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a izbucnit în plâns, în direct, după ce a aflat o veste cumplită.

Mirela Vaida a avut parte de un șoc, după ce a aflat că una dintre invitatele sale din luna ianuarie a fost omorâtă cu sânge rece de către concubintul ei. Prezentatoarea TV a declarat că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat și că îi este teamă că oricând se poate întâmpla ca ea sau familia ei să fie atacată, deoarece autoritățile nu își fac treaba.

”Am fost extrem de traumatizată și încă sunt vă spun că nu mă simt în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât. Un bărbat de 14 ani și-a pierdut viața.

Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (...)

O femeie care ieri ar fi trebuit să împlinească 38 de ani de concubinul gelos, pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct....I-am atras ateția pe 8 ianuarie că ce face e o ameninare și poliția se poate autosesiza. Nimeni n-a făcut nimic. Procurorii n-au făcut nimic. Femeia de 38 de ani a murit și băiatul de 14 ani înjunghiați ca niște animale...”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel