Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară. Cum arată inelul: "Am spus DA" / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida și-a surprins din nou fanii. Prezentatoarea Tv a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta reușește cu brio să se împartă între familie și carieră, ba mai mult se laudă cu o căsnicie fericită care durează de ani buni.

Recent, Mirela Vaida a plecat alături de soțul și copiii ei, la Sighișoara, într-o excursie, pentru a se relaxa, dar și pentru a sărbători cei 12 ani de căsnicie. Acolo, vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată. Mai exact, soțul Mirelei a cerut-o pentru a doua oară în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatoarea tv i-a răspuns cu un mare DA.

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care nu putea să nu împărtășească cu fanii acest moment special din viața ei. Vedeta le-a arătat superbul inel, în dreptul căruia a scris și răspunsul pe care i l-a dat soțului său.

 

Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată: Nu e doar lapte și miere...”


”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro.


Mirela Vaida spune că viața cu trei copii le ocupă tot timpul și de multe ori singurul obiectiv al relației este creșterea celor mici. Vedeta a devăluit că de când au devenit părinți certurile sunt mai mici și împăcările mai frumoase. 


”E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă - la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel