Mirela Vaida, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de cuplu: "Nu mai obişnuim să sărbătorim"

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa instagram
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa instagram

Mirela Vaida a făcut câteva declarații surprinzătoare despre soțul ei, dar și despre schimbările care au apărut în viața de cuplu.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta se poate considera o femeie norocoasă și asta pentru că are o familie cu care se mândrește. Cu toate astea, Mirela Vaida este destul de discretă în ceea ce privește viața personală, ținând familia departe de lumina reflactoarelor.

Chiar și așa, Mirela Vaida a făcute câteva dezvăluiri despre soțul ei, cu care are împreună și 3 copii superbi. Aceasta a mărturisit că ea și soțul ei se înțeleg foarte bine și că între ei nu au existat niciodată certuri peste care ea să nu poată trece cu vederea.

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”, a spus Mirela Vaida pentru Click!.

Mirela Vaida a vorbit și despre schimbările care au apărut în viața lor după ce au apărut cei 3 copii. Aceasta a mărturisit că nu au ai avut atât de mult timp lier cât să le permită să sărbătorească atât de des ca înainte, fiind mereu ocupați cu creșterea celor mici.

„Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează”, a continuat vedeta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel