Mirela Retegan readuce fenomenul „Gașca Zurli” pe scenă și te învață cum să „adopți” o mamă. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Retegan, interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mirela Retegan, interviurile Spectacola și DC News

Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli”, vine la interviurile Spectacola și Dc News, miercuri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre revenirea pe scenă a show-ului iubit de toți copiii și despre campania „Adoptă o mamă”, prin care vrea să aducă un strop de bucurie mamelor din toată țara. 

Mirela Retegan, cunoscută și sub numele de „Antrenoarea părinților”, a început anul 2021 în forță. După fix un an de la ultimul spectacol al fenomenului iubit de toți copiii, Gașca Zurli revine pe scenă, într-o formulă ingenioasă. Cum restricțiile din pandemie nu le permite să susțină un spectacol cu sute de copii, ca în trecut, prietenii de la Gașca Zurli au găsit varianta prin care vor ajunge în casele tuturor copiilor: Show-ul de pe scenă va fi difuzat și online.

Mirela Retegan pregătește o surpriză și pentru mamele care se află într-o situație specială, femei fără posibilități sau care trec prin greutăți. Continuă campania „Adoptă o mamă”. 


Ce surprize pregătește „Gașca Zurli”, cum poți să „adopți o mamă”, dar și cum poți să îți schimbi viața cu ajutorul dietei „Fix la Fix”, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel