Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Gaşca Zurli, diagnosticată cu COVID-19:''Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s-a confirmat'

Data publicării:
Mirela Retegan, foto facebook
Descriere foto: Mirela Retegan, foto facebook

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului fenomen ''Gaşca Zurli'' a anunţat în urmă cu scurt timp, că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Mirela Retegan a mărturisit pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnostiactă cu COVID-19, însă, îi liniștește în legătura cu starea ei de sănătate.

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat.Așa cum v am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența. Ne vedem in seara asta la ora 21.00, intr-un live pe pagina oficială Mirela Retegan. Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări,legate de fricile care ne-au invadat viețile .Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău”, a postat Mirela Retegan pe contul ei de facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel