Mircea Solcanu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat: „Am dureri cumplite”

Data publicării:
Mircea Solcanu, captură youtube
Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube

Mircea Solcanu trece prin momente cumplite. Fostul prezentator TV  a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta a moderat ani la rând o emisiune alături de Cabral. După declarațiile controversate făcute de vedetă, cu privire la orientarea sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța.

Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă. Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze.

Din nefericire, actorul a declarat că i s-a refăcut tumoarea la cap, iar mama sa este imobilizată la pat. Cu toate astea, Mircea Solcanu încearcă să fie puternic și să meargă înainte, chiar dacă îi este foarte greu. 

Mircea Solcanu: „Mama mea este suferindă”

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

Mircea Solcanu a declarat că singura soluție să scape de tumoare este o nouă intervenție chirurgicală. Pe lângă toate astea, fostul prezentator TV  a mărturisit că i-a murit și cățelul, cel mai bun prieten al său. 

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi.

Mircea Solcanu, uitat de toți prietenii

Mircea Solcanu a declarat că, după plecarea în televiziune, toți prietenii l-au dat uitării, acesta fiind extrem de dezamăgit de acest lucru.

„Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a spus fostul prezentator TV pentru impact.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel