Mircea Solcanu, în doliu. Mama fostului prezentator a decedat: „I-au crescut aripi”

Data publicării:
Sursa foto: Mircea Solcanu, captură TV / EXCLUSIV VIP
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Solcanu, captură TV / EXCLUSIV VIP

Mircea Solcanu este îngenuncheat de durere, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Mircea Solcanu trece prin momente cumplite. Mama fostului prezentator s-a stins din viață după ce boala a imobilizat-o la pat. Anunțul trist a fost făcut de către Mircea Solcanu pe rețelele de socializare. Fostul prezentator  este sigur că acum are un înger păzitor în cer, acolo unde numele pe care toată familia îl poartă este vegheat de cea mai importantă ființă din viața lui și a surorii sale. 

”De ieri, lui mami i-au crescut aripi... Poți fi mândră de ele, acum eu și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară sus la cer”, a scris Mircea Solcanu în dreptul unei imagini mai vechi cu mama sa.

Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare

În urmă cu câteva zile, Mircea Solcanu a declarat că  i s-a refăcut tumoarea la cap, iar mama sa este imobilizată la pat. Cu toate astea, fostul prezentator a încercat să fie puternic și să meargă înainte, chiar dacă i-a fost extrem de greu.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, spunea Mircea Solcanu la Prima TV.

Mircea Solcanu, uitat de toți prietenii

Mircea Solcanu a declarat că, după plecarea în televiziune, toți prietenii l-au dat uitării, acesta fiind extrem de dezamăgit de acest lucru.

„Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a spus fostul prezentator TV pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel