Mircea Solcanu, decizie neașteptată, după ce a luat licența în actorie. Ce durere ascunde actorul: „După tot ce se întâmplă în viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Solcanu, captură youtube
Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube

Mircea Solcanu a surprins pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o, după ce a luat licența în actorie.

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta a moderat ani la rând o emisiune alături de Cabral. După declarațiile controversate făcute de vedetă, cu privire la orientarea sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța.

Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă. Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze.

Mircea Solcanu, decizie neașteptată, după ce a luat licența în actorie

Mircea Solcanu a reușit să ia licența pentru actorie, însă actorul a decis să renunțe definitiv la scenă. 

„Am dat spectacolul de licența însă, deocamdată, după tot ce se întâmplă în viața mea, nu îmi stă mintea la actorie… aștept vremuri mai liniștite”, a declarat el pentru Ego.ro

Mircea Solcanu a trecut prin momente grele după moartea mamei sale

Mama fostului prezentator s-a stins din viață după ce boala a imobilizat-o la pat. Anunțul trist a fost făcut de către Mircea Solcanu pe rețelele de socializare. Fostul prezentator  este sigur că acum are un înger păzitor în cer, acolo unde numele pe care toată familia îl poartă este vegheat de cea mai importantă ființă din viața lui și a surorii sale. 

”De ieri, lui mami i-au crescut aripi... Poți fi mândră de ele, acum eu și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară sus la cer”, a scris Mircea Solcanu în dreptul unei imagini mai vechi cu mama sa.

Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare

În urmă cu ceva timp, Mircea Solcanu a declarat că  i s-a refăcut tumoarea la cap, iar mama sa este imobilizată la pat. Cu toate astea, fostul prezentator a încercat să fie puternic și să meargă înainte, chiar dacă i-a fost extrem de greu.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, spunea Mircea Solcanu la Prima TV.

Mircea Solcanu, uitat de toți prietenii

Mircea Solcanu a declarat că, după plecarea în televiziune, toți prietenii l-au dat uitării, acesta fiind extrem de dezamăgit de acest lucru.

„Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a spus fostul prezentator TV pentru impact.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel