Mircea Solcanu a pierdut procesul cu furnizorul de electricitate. Câți bani trebuie să scoată din buzunar fostul prezentator TV: „Știam de datorie”

Data publicării:
Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube
Descriere foto: Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube

Mircea Solcanu trece prin momente dificile. Fostul prezentator s-a mutat cu mama lui și se confruntă cu o situație delicată.

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta a moderat ani la rând o emisiune alături de Cabral. După declarațiile controversate făcute de vedetă, cu privire la orientarea sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța.

Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă. Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze. Ulterior, Mircea Solcanu a declarat că este aproape surd.

Acum, Mircea Solcanu a decis să se mute cu mama sa, deoarece femeia are probleme grave de sănătate. Mai mult decât atât, acesta a pierdut procesul cu furnizorul de electricitate, iar acum are obligația să plătească toate facturile restante. Fostul coleg al lui Cabral va trebui să scoată din buzunar suma de 2.833,03 lei, la care se adaugă 335,79 lei – penalități de întârziere și 200 de lei – cheltuieli de judecată, relatează Fanatik.

Mircea Solcanu: Au așteptat să se adune o sumă mare

„N-am știut de existența unui proces. Nu am găsit nici măcar o citație în cutia poștală. Știam de datorie, doar că în ultimele 5 luni nu m-am mai gândit la asta pentru că prioritățile din viața mea s-au schimbat. De 4-5 luni locuiesc cu mama, care are probleme de sănătate. Mi-au tăiat curentul pe 15 noiembrie, țin minte pentru că eram acolo. S-a ajuns la suma asta în timp, ani chiar, în care ei nu mi-au tăiat curentul, au așteptat să se adune o sumă mare. Deși, în contract, că după două luni ar trebui să taie curentul. Până la urmă, chiar l-au tăiat, dar în pandemie”, a dezvăluit Mircea Solcanu pentru FANATIK.

„Pe 14 sau pe 15 februarie am achitat 2.600 de lei, adică toți banii pe care-i aveam din pensie. Acum am intrat în contul de abonat și îmi apare o datorie de 4.000 de lei. Au continuat să factureze, deși aveam alimentarea oprită. Vara trecută, am fost taxat cu 1.000 de lei deși nu am locuit acolo, aveam doar un frigider în priză. Really?”, a mai spus Mircea Solcanu. Fostul prezentator are de gând să facă apel la decizia instanței, iar în cazul în care va pierde, el va fi nevoit să plătească toate datoriile. „Am 30 de zile să fac apel de la data comunicării? Ei nici nu m-au citat, nu știu cum o să comunice decizia. Bineînțeles că voi plăti, dar i-aș întreba de ce nu mi-au tăiat după două luni și m-au lăsat așa, să se adune această sumă”, a mai spus Mircea Solcanu pentru sursa mai sus menționată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel