Mircea Rednic a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a suferit un atac de cord. Care este starea de sănătate a antrenorului UTA Arad

Data publicării:
Sursa foto: Mircea Rednic, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Rednic, captură YouTube

Mircea Radu, antrenorului UTA Arad, a suferit un atac de cord în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB.

Mircea Radu, antrenorului UTA Arad, a ajuns pe masa de operație, după ce a suferit un atac de cord în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB.

Mircea Rednic a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a suferit un atac de cord

Vestea tristă a fost dată chiar de echipa antrenorului, pe rețelele de socializare. 

„Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă", a fost mesajul transmis pe Facebook. 

Ce a declarat Mircea Rednic după terminarea meciului

Imediat după terminarea meciului, Mircea Rednic s-a declarat fericit că echipa sa a terminat victorioasă.

 „E fericire mare. Așteptam victoria asta, mai ales că vine după o perioadă mai grea. Ne-am pornit mai greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Am început prost, dar mi-a plăcut reacția echipei. Am avut situații, am pus presiune pe apărarea lor, știam că e punctul lor vulnerabil, a venit și golul, apoi am gestionat bine. La atmosfera care a fost, n-ai cum să nu reacționezi, incredibil a fost. Le mulțumesc suporterilor, că era un moment, așa, cu tensiune în oraș", declara imediat după meci.

 

Aleandru Meszar, conducătorul UTA, a discutat cu Mircea Rednic 

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel