Mircea Radu suferă din cauza unor probleme de sănătate: „M-am așezat în pat, pe spate, așteptând cu ochii deschiși amețelile și amorțeala”

Data publicării:
Mircea Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mircea Radu, sursa foto Instagram

Cunoscutul prezentator TV are probleme de sănătate care nu îl lasă să doarmă noaptea. Ce a mărturisit Mircea Radu despre starea lui sănătate. 

Mircea Radu suferă de spondiloză cervicală și le-a povestit fanilor care îi urmăresc blogul, că această boală îi dă mari bătăi de cap:


Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie și am umblat în raftul cu medicamente – știam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguiețe, colorate pentru afecțiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există. Și un plasture pe bază de ardei iute;  cum ar fi să îl iau cu mine și să-l înmoi în ciorbă la un restaurant?… Era liniște, vecinii dormeau și câinii lor și canarii lor și pisicile lor toate. Cerul era senin, cu stele, o lună și un avion ce pâlpâia în drumul lui spre vest, Paris-London-New York, cum scrie pe sticluțele de parfum. Mi-a venit să beau un pahar de vin; aveam o sticlă deshisă deja, cu un cabernet sauvignon profund și catifelat și să ascult River Is Waiting a domnului John Fogerty dar am renunțat la ambele; nu avea niciun sens, durerea nu mi-ar fi trecut. Am înghițit paracetamol cu apă de la robinet – ”s-o lași să curgă mai mult dacă vrei mai rece” am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea… M-am așezat în pat, pe spate, așteptând cu ochii deschiși amețelile și amorțeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine nicidată singură”, a scris Mircea Radu pe blogul personal. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel