Mircea Radu, mesaj dur de Paște. Ce l-a enervat la culme pe fostul prezentator: "Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor"

Data publicării:

Mircea Radu a transmis un mesaj dur, în ziua de Paște. Fostul prezentator TV a explicat ce l-a scos din sărite. 

Mircea Radu a decis să se retregă din lumina reflectoarelor. Acesta s-a mutat alături de partenera sa de viață, în Piatra Neamț. Deși a renunțat la viața publică, fostul prezentator TV este foarte ectiv pe rețelele de socializare. 

Mircea Radu, mesaj dur de Paște

Mircea Radu a ținut să transmită un mesaj acid, persoanelor care îi trimit urări și felicitări de tip poezie sau chiar roman.

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!', apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)', a spus Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook. 

Mircea Radu: „Toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur”

„Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii alături de cei dragi'(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât Hristos a înviat!' – nu e nimic mai liniștitor', a concluzionat Mircea Radu pe Facebook.

Cu ce se ocupă Mircea Radu de când s-a retras din televiziune

După ce a renunțat la televiziune, Mircea Radu și-a descoperit o nouă pasiune și anume, grădinăritul.

“E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu.

“Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, , a declarat Mircea Radu, potrivit impact.ro.

Pe lângă grădinărit, Mircea Radu  oferă consultanță persoanelor juridice cu privire la imaginea lor.

“Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a încheiat Mircea Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel