Mircea Radu, despre viața după televiziune. Ce a ajuns să facă celebrul prezentator: „Nu duc dorul televiziunii”

Data publicării:
Mircea Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mircea Radu, sursa foto Instagram

Mircea Radu făcea furori în urmă cu peste 20 de ani cu emisiunea „Din dragoste”. Dar cu ce se ocupă acum faimosul prezentator TV? 

Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. În urmă cu 20 de ani, emisiunea „Din dragoste”, difuzată la Antena 1, făcea furori, iar doamnele o urmăreau cu sufletul la gură. Chiar dacă s-a bucurat de un succes imens, Mircea Radu a decis să se retragă pentru o perioadă din lumea televiziunii și să se ocupe de grădinărit. Vedeta s-a mutat la Piatra-Neamț, în orașul natal al soției, medic de profesie. 


”Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş”, a spus Mircea Radu pentru impact.ro. 


Mircea Radu a vrut să scape pentru o perioadă de timp de agitația din București și să fie mai aproape de natură. Este pasionat de televiziune, dar spune că pentru moment nu simte lipsa jobului. Îi place viața la țară și se simte fericit. 


„Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul . A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant”, a mai adăugat acesta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel