Mircea Lucescu a ajuns pe masa de operație, în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu antrenorul: "Când terminam meciurile, eram plin de sânge"

Data publicării:
Sursa foto: Facebook FC Dynamo Kyiv
Descriere foto: Sursa foto: Facebook FC Dynamo Kyiv

Mircea Lucescu a fost operat, în Ucraina, a anunţat Dinamo Kiev. Clubul ucrainean a dezvăluit care este starea de sănătate a antrenorului. 

Mircea Lucescu a ajuns pe masa de operație. Antrenorul a decis să facă intervenția chirugicală în Ucraina și a explicat și de ce a luat această decizie. Mircea Lucescu a decis să se opereze în Ucraina, pentru a-şi arăta angajamentul şi susţinerea faţă de Ucraina şi poporul ucrainean, dar și pentru faptul că are încredere de medicii de acolo. 

Mircea Lucescu a ajuns pe masa de operație, în Ucraina

 Dinamo Kiev a anunțat că intervenția chirurgicală a durat 40 de minute, iar antrenorul se simte foarte bine. Acesta va mai sta 4-5 zile în spital, apoi va începe un program de durată pentru recuperare.

„Am decis să fac la Kiev intervenția chirurgicală, pentru că am încredere în doctorii ucraineni. Aș fi putut merge în alte țări, dar am hotărât să mă operez aici„, spunea Mircea Lucescu.

Care este starea de sănătate a antrenorului

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede. 

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei', au scris cei de la Dinamo Kiev pe Facebook.

Mircea Lucescu: 'Am coxartroză. Când terminam meciurile, eram plin de sânge'

Mircea Lucescu a ajuns pe masa de operație din cauza durerilor provocate de coxartroză, o degradare lentă și ireversibilă a cartilajului articular de la nivelul șoldului.

'A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab', a transmis Mircea Lucescu, la emisiunea 'Prietenii lui Ovidiu'.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel