Mircea Geoană, diagnostic greșit din partea medicilor. Familia politicianului a avut un șoc la aflarea veștii cumplite: „Am mers în Belgia la control și am aflat că, de fapt, era altceva”

Data publicării:

Mircea Geoană a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Politicianul a primit un diagnostic greșit din partea medicilor din România. 

Mircea Geoană (65 de ani), secretarul general adjunct al NATO, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, politicianul a povestit cum medicii din România i-au pus un diagnostic crunt, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. 

Mircea Geoană, diagnostic greșit din partea medicilor

Mircea Geoană a povestit că a avut de două ori diagnostic greșit în România. Politicianul recunoaște că atât el, cât și familia sa au tras o sperietură soră cu moartea. Astfel, Mircea Geoană a decis să meargă în străinătate, acolo unde medicii i-au dat un alt diagnostic. 

”Sunt detalii care… poate în cartea de memorii o să le scriu sau o să le scrie un biograf al meu când o să aibă voie să se uite la arhive (…) Am avut și eu probleme de sănătate, am avut sperieturile mele…  Am avut de două ori diagnostic greșit în România. Nu o spun cu păcat. M-am speriat și eu și familia. Medicul nici nu mi-a spus diagnosticul, le-a spus copiilor. A fost și foarte multă amplificare.

Nu cred ca a fost ceva răutăcios în speculațiile respective. Am mers în Belgia la control și am aflat că, de fapt, era altceva. Este prima oară când spun, nu-mi place să arăt cu degetul, dar nu cred că au făcut-o intenționat. Asta au zis eu ca se întâmplă. Nu o dată, ci de două ori. Când am aflat diagnosticul nu am crezut și am zis să încep să fac investigații. Sunt oameni bun în sistemul nostru medical, însă cred că trebuie regândit și reorganizat totul. Trăind la Bruxelles, când mă duc la medic, mă duc mai degrabă acolo, pentru că sunt medicii noștri și mă duc pe sistemul nostru de la NATO.(…)”,  a spus Mircea Geoană în podcastul lui Măruță.

Cum a cunoscut-o Mircea Geoană pe soția sa

Printre altele, Mircea Geoană a dezvăluit și cum și-a cunoscut soția, alături de care are și doi copii minunați.

„Am cunoscut-o la coadă, la Predeal. Eu învățam să schiez. Luasem împrumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni roșii, nenorocire. Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă, la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost în același telescaun. Și s-a mai întrerupt și curentul. Eram și timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram și ciudat, adunat de pe drumuri, ea era elegantă. Ce am făcut, ce nu am făcut… nu spun câți ani de căsătorire avem. Cum se întâmplă în viață. Am ieșit seara la discotecă, că aveam niște prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred că i-a plăcut de mine, mie mi-a plăcut de ea”, mărturisește Mircea Geoană.

„Mi-a fost groază de momentul ăla”

Secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre cel mai emoționant moment din viața sa: nunta fiicei sale, Ana.

„Am avut niște emoții cum nu am avut în viața mea, de când duceam copiii la operația de apendicită și leșinam prin spital. E un moment greu, în special pentru tați, că îți duci fata, ca și cum pleacă definitiv, știi că nu pleacă, dar simți că s-a rupt ceva.

A inventat ceva frumos Ana, și îi mulțumesc frumos pentru asta, ca să nu mă prăbușesc complet de emoție la ceremonie, m-am dus și am văzut-o în rochie de mireasă înainte. Eram cu spatele, ea a venit și mi-a spus: „Tati, acum poți să te întorci!'. M-am întors, am început să (plâng)…M-a luat în brațe, și acum mă iau emoțiile.

Mi-a fost groază de momentul ăla, eram bucuroși și fericiți pentru ea, dar îmi era frică într-un fel. Copilul ăla mic, fetița mea, se ducea. Cred că tații înțeleg, și fetele care au relații speciale cu tații lor”, a mărturisit Mircea Geoană, în podcastul Acasă la Măruță.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel