Mircea Eremia, infectat cu COVID-19. Cum se simte fratele Alinei Eremia

Data publicării:
Mircea Eremia, sursa instagram
Descriere foto: Mircea Eremia, sursa instagram

După ce Alina Eremia a declarat că s-a infectat cu COVID-19, acum și fratele artistei a fost testat pozitiv cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

După ce situația pandemică părea că este sub control, valul patru a schimbat situația radical. Valul patru face din ce în ce mai multe victime. Printre aceștia se numără și Mircea Eremia.  Artistul s-a infectat în urmă cu câteva zile, deși spune că s-a protejat și a avut mare grijă de sănătatea lui.

Fratele Alinei Eremia a declarat că starea lui de sănătate este una bună, dar a avut câteva momente în care s-a simțit destul de rău.

„Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.”, a declarat Mircea Eremia pentru cancan.ro

Mircea Eremia a precizat că nu a luat contact cu sora ei în ultimele zile.

 

Alina Eremia, infectată cu virusul SARS-COV2

 

Recent, Alina Eremia și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-COV2.  În urmă cu câteva săptămâni, artista le-a povestit fanilor că a avut o bronșită, iar în urma unui test pe care îl face săptămânal a rezultat că a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Totodată, artista le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că are sistemul imunitar destul de slăbit, motiv pentru care a fost predispusă la infectarea cu COVID-19.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

 

Din fericire, Alina Eremia a contractat o formă ușoară a virusului, iar momentan se află în izolare la domiciliu.

”Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a mai precizat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel