Mircea Dinescu va comenta știrile de la Prima TV: „Vom face o sinteză a știrilor zilei”

Data publicării:

Mircea Dinescu va fi invitat permanent la Focus 23, de la Prima TV.

De luni, 24 ianuarie, Mircea Dinescu va fi invitatul permanent al Ioanei Maria Moldovan la Focus 23. Jurnalul sinteză al zilei de la Prima TV va fi comentat, în notă personală, de realizatorul emisiunii Poezie și Delicatețuri. 

“Este un plus valoare pe care îl aducem celor de acasă prin prezența lui Mircea Dinescu în studio. Vom face o sinteză a știrilor zilei, explicată și argumentată de una dintre cele mai cunoscute voci de pe scena publică de la noi. Focus 23 are misiunea de a informa, de a sintetiza și de a le aduce informația netrunchiată și corectă telespectatorilor Prima TV”, spune Ioana Maria Moldovan, prezentator Focus 23. 

În fiecare seară, de luni până joi, de la 23.00, Prima TV pune Focus pe ştirile relevante, pe informaţia esentială, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoare de plusvaloare în societate. Știrile care încheie ziua, prezentate de Ioana Maria Moldovan și cu Mircea Dinescu în studio în calitate de invitat permanent, descoperă extraordinarul din oamenii obisnuiţi, emoţia autentică şi descifrează lumea într-o cheie onestă.

Mircea Dinescu s-a 11 noiembrie 1950, la Slobozia și activează ca poet, scriitor și publicist.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel