Mircea Diaconu și Diana Lupescu, poveste de dragoste ca în filme. A cerut-o în căsătorie de la prima întâlnire: „Au trecut 41 de ani și ceva de atunci”

Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Diaconu și Diana Lupescu s-au cunoscut în urmă cu 41 de ani. Cei doi actori încă sunt îndrăgistiți ca în prima zi și își beau cafeaua împreună. la fel ca la prima întâlnire.

Mircea Diaconu a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a povestit cum a știut că vrea ca Diana Lupescu să-i devină soție, chiar după prima gură de cafea băută împreună cu aceasta.

Mircea Diaconu a rupt bariera regulilor și, în urmă cu 41 de ani, i-a cerut Dianei Lupescu să-i devină soție, chiar de la prima întâlnire.


Cum au ajuns să bea prima cafea împreună


În 1980, Mircea Diaconu a forțat un pic mâna destinului, îndrăznind să ceară numărul de telefon al frumoasei actrițe. Tot soarta a făcut ca acesta să se întâlnească întâmplător, pe stradă, cu o prietenă a Dianei, care i-a dat imediat numărul de telefon al actriței. 

Fiind originară din Bacău, actorul a trebuit să găsească o soluție pentru a o putea vedea. Astfel cp a sunat-o și a întrebat-o dacă îl primește la o cafea.

Povestea lor începea cu un an înainte, când Diana îi refuza propunerea de a bea o cafea împreună.

„În 1979, prima noastră întâlnire a fost la Teatrul Bulandra, am vrut să fiu amabil cu o colegă actriță, i-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric. La a doua întâlnire, la mare, am pălăvrăgit și cu asta basta.


A venit toamna, în 1980, m-am întâlnit cu Eugenia Vodă, ploua, i-am cerut telefonul Dianei, atât. Am simțit nevoia s-o sun, i-am zis că am treburi prin Moldova, pot să beau o cafea, la tine, la Bacău.

Am ajuns acolo, «ai o cafea, că așa ai zis», am băut o cafea în bucătărie, am vorbit de teatru, am mai intrat în sufragerie, nu m-am gândit la nimic înainte, dar în clipa aceea mi-a venit s-o întreb: «Dacă te-aș cere de soție, ce-ai zice?». «Aș fi de acord», a răspuns ea.

Am continuat să discutăm. Apoi, seara, am întrebat-o încă o dată: «Hai să fim și serioși, vrei?». Și au trecut 41 de ani și ceva de atunci, ne-am căsătorit, ani divini', a povestit Mircea Diaconu la Kanal D.


De 41 de ani, își beau cafeaua împreună, indiferent de circumstanțe

 


„Așa e mereu de atunci. Și când eram la Bruxelles știam când își face cafeaua și-o beam la telefon. Și aveam și biscuiți, ea la cafea mănâncă așa ceva. Și-mi luam acei biscuiți cu mine de la București, ca să-i am cu mine', a mai spus actorul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel