Mircea Bravo, SĂRAC înainte să fie celebru: Am stat ȘTIRB 6 ani. Nu aveam bani de dentist

Data publicării:
Foto: Instagram Mircea Bravo
Descriere foto: Foto: Instagram Mircea Bravo

Cine este Mircea Bravo, celebrul comediant din mediul online și care e relația cu "bunica" lui. Povestea lui e incredibilă.

Pe Mircea Bravo a început să-l cunoască din ce în ce mai multă lume, pentru că face videoclipuri virale pe Internet. 

Filmulețele sale virale cu farse l-au făcut celebru și i-au adus bani frumoși în conturi, dar înainte să cunoască această celebritate, Mircea Bravo era sărac și nu avea bani nici de dentist.

Potrivit lui, a stat știrb timp de șase ani, pentru că nu-și permitea să meargă la medicul stomatolog.

Cine este Mircea Bravo. Sigur îl știi din filmulețele cu "bunica"

 

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, are 33 de ani și este originar din Beclean, a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat, așa că s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns faimos peste noapte.

Acum, el este unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România.

Dacă nu îl știi după nume, sigur îl știi după filmulețele amuzante pe care le face cu "bunica" sa, interpretată de Tanti Lenuța din Chinteni.

Comediantul a început prin a face filmulețe cu farse, care au devenit mai apoi virale pe Internet. Între timp, tânărul comediant a evoluat, trecând chiar la scenete amuzante. Mircea a colaborat și cu actori cunoscuți de la noi și a reușit să pună în scenă sketch-uri. A ajuns, peste nopate, extrem de popular, clipurile postate de el strângând  milioane de vizualizări. Nici ofertele pentru reclame nu l-au ocolit.

Așa cum se știe deja, online-ul aduce venituri frumoase pentru cei care crează conținut. Printre ei se numără și Mircea Bravo, care nu mai duce grija zilei de mâine.

"Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet. Vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare"

 

Mai mult, datorită câștigurilor din mediul online, Mircea și-a reparat și dantura și a povestit cum a ajuns să aibă probleme cu dinții după o beție în forță la mare, la Mamaia.

Comendiantul a rămas fără un dinte și a stat știrb vreo șase ani.

"Am făcut bani din Internet și mi-am pus aparat dentar!", declară el.

"Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!", a povestit Mircea Bravo, pentru click.ro.

Mircea Bravo, despre relația cu "bunica"

 

Tanti Lenuța din Chinteni, comună din județul Cluj, nu este bunica reală a lui Mircea Bravo, ci doar în videoclipuri.

Lenuța Moldovan are 74 de ani, dar nu își arată vârsta. Este un personaj extrem de spumos și dezinvolt, prezent la TV cu mult înainte de a începe Mircea Bravo să realizeze conținut online.

"Tanti Lenuța e o persoană super-iubită, adică dacă eu am hate, că mai am și eu hate, e normal, la Tanti Leunța nu există așa ceva. Cred că e singurul personaj din România cu care nimeni nu are nimic rău, toată lumea o iubește.

Noi suntem norocoși că filmăm cu ea și ea se bucură că filmează cu noi! Facem și clipuri fără ea, dar într-adevăr clipurile cu Tanti Lenuța sunt cele mai apreciate!

Suntem foarte atenți cu chestia asta, să încercăm să nu facem prea des cu Tanti Lenuța, pentru că e ca un Lamborghini, nu vrei să o vezi în fiecare zi. Ai vrea să o vezi, dar te bucuri când o vezi o dată la o lună și jumătate, două.

Și tot timpul facem clipuri naturale cu Tanti Lenuța, care prind, care sunt exact ce face ea în viața reală. Până la urmă, oamenii hotărăsc dacă e ceva tare sau nu, iar Tanti Lenuța e clar că are ceva mai mult decât o bunicuță simplă. Are carismă, n-are niciun fel de trac, e naturală, e autentică, și da, e specială!", a declarat Mircea Bravo pentru cancan.ro.

"Trebuia să devin avocat!"

 

"Din 2014 am început și am avut un plan destul de bine pus la punct, am zis că, orice ar fi, asta vrem să facem. Facem mult timp, până la un moment dat devenim buni, și când o să devenim buni, o să fie și profitabil din punct de vedere financiar!

Poți să fii influencer pentru că îți place să faci conținut, nu are legătură cu partea financiară. Eu am terminat Dreptul, în mod normal trebuia să devin avocat, dar până la urmă a fost o schimbare brutală de carieră. Am lansat acum un film care pornește de la ideea asta, filmul care o să fie în octombrie în cinematografe. Și da, probabil aș fi lucrat în domeniul juridic!", a mai spus comediantul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel