Iubitul Denisei de la Bambi, dezvăluiri incendiare: ”E un diamant neșlefuit”

Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Brânzei a vorbit despre relația pe care o are cu Denisa de la Bambi. Vezi aici totul despre viitorii miri

O dată cu pandemia, Denisa de la Bambi a fost nevoită să se reprofileze și să se împartă între afaceri și viața personală. 

”Mircea m-a ajutat foarte mult, ideea de bussines am construit-o împreună cu logodnicul meu”, a spus Denisa potrivit emisiunii ”La Măruță” de pe Pro tv. 

Denisa și Mircea formează un cuplu de 3 ani de zile. Presa de foarte multe ori i-a surprins certându-se, dar cântăreața a clarificat imediat situația, spunând la vremea respectivă că în orice relație există momente frumoase, dar și momente mai puțin frumoase. 

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm”, a declarat vedeta potrivit Protv. 

Relația celor doi este una foarte rezistentă, bazată pe principii. 

”Când m-am îndrăgostit de Denisa, nu exista termenul de femeie de afacere, eu m-am îndrăgosit de Denisa, ca ea de presoană, am văzut o persoană sinceră, cu care mă completez, am văzut un potențial în ea și vreau să spun că Denisa este cel mai bun învățăcel, ba chiar să spun că am cunoscut un diamant neșlefuit. Denisa muncește foarte mult, uneori o duce într-o extremă, și mai există certuri. Anul acesta trebuia sa fie nunta, dar nu a depins de noi acest detaliu, noi suntem ca și căsătoriți”, a spus Mircea despre Denisa, iubita lui. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel