Mircea Baniciu, prima reacție după ce fiica lui, Ana, s-a logodit cu Edy Kovacs: „La mine a cerut-o, altfel nu punea mâna pe ea”

Data publicării:
Ana Baniciu și Mircea Baniciu, foto Facebook
Descriere foto: Ana Baniciu și Mircea Baniciu, foto Facebook

Mircea Baniciu a avut o primă reacție după ce fiica sa, Ana Baniciu, a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Edy Kovacs.

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, însă blondina și-a oficializat relația public în urmă cu câteva luni. Artista este foarte discretă când vine vorba de viața personală, însă recent, aceasta a împărtășit cu fanii un moment special din viața ei. Iubitul ei, Edy Kovacs a cerut-o în căsătorie.

Cei doi se află într-o vacanță de vis, în Italia, însă artista nu bănuia ce urmează să se întâmple. Ei bine, iubitul ei și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Ana Baniciu. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina a spus cel mai mare și sincer DA  din viața ei.

”Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ( îmi tremură genunchii ca la Asia express)”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

 

Cum a reacționat Mircea Baniciu, tatăl Anei

 

Ana Baniciu are o relație extrem de strânsă cu tatăl ei, Mircea Baniciu, acesta fiind și cel de la care a moștenit talentul muzical. Bărbatul a fost extrem de încântat când a văzut fotografia cu inelul pe care i-a trimis-o fiica lui. Mircea Baniciu a declarat că se bucură enorm pentru Ana și că îi place foarte mult de viitorul său ginere.

”Am primit și eu vestea, mi-a trimis Ana fotografia, dar nu știam că deja a anunțat. Normal, sunt încântat, îmi place de Edy, este un băiat fain. I-am cunoscut și familia, anul acesta, dar am impresia că ne cunoaștem de multă vreme, avem chimie, avem pasiuni comune. La mine a cerut-o mai demult, altfel nu se putea. Nu punea mâna pe ea”, a mai adăugat Mircea Baniciu pentru sursa citată anterior.”, a declarat Mircea Baniciu pentru Fanatik.ro.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel