Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding: Sunt gata să admit public

Data actualizării: | Data publicării:
Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding.

Mircea Badea a spus că se declară uluit de câtă lume vorbește despre filmul Teambuilding. Pe el nu-l interesează subiectul, dar a spus că nu înțelege cum de atâta lume, în loc să discute subiecte mai interesante, se ceartă pe această comedie.

Toată lumea a vrut să-și spună părerea despre filmul Teambuilding.

„Mie nici nu mi-a trecut prin cap să mă uit la filmul Teambuilding. Toți oamenii care acum comentează au fost chitiți să se uite la pelicula din România. Am văzut că sunt unii viscerali - și într-o direcție, și în cealaltă. Eu nu o să mă uit la el pentru că viața este scurtă și am atât de multe alte lucruri de văzut încât să mă uit la filmul Teambuilding nu îmi dă prin cap. Și nici reacțiile din online despre el nu mă fac curios să mă uit.

Eu sunt gata să admit public, fără niciun fel de problemă și fără să mă uit, că este cel mai bun film făcut vreodată pe planetă. Care este cel mai bun film de pe planetă? Teambuilding. Iar dacă trebuie să zic că este cel mai prost, atunci zic că este cel mai prost. Accept cu bucurie ambele variante doar ca să scap de subiect pentru că nu mă interesează deloc. Sunt pur și simplu uluit care atâta lume din România se ceartă pe comedie asta”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel