Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Data publicării:
Badea
Descriere foto: Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate așa?! 

Da, aceasta este întrebarea! Cum poate să arate așa mâncând napolitane?! În repetate rânduri, Mircea Badea a zis că nu mănâncă sănătos. De asemenea, bea și energizante. 

 

2. -imagine fara descriere- (mircea-badea-patratele_22278900.jpg)

 

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut... Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

„Nu mai zic și ce mănânc... dacă povestesc și ce mănânc... s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

 

3. -imagine fara descriere- (mircea-badea-patratele-3_18739800.jpg)

 

 

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine... nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN. 

 

VEZI ȘI: Dieta lui Mircea Badea. Cum slăbești garantat

 

Mircea Badea are o idee pentru oamenii care vor să slăbească.

Mircea Badea a spus că nu mai poate cu subiectul dietelor. Nu mai vrea să audă de diete. El a venit cu o recomandare: cine vrea să slăbească să mănânce mai puțin și să se miște mai mult.

 

„Am auzit peste tot: ce alimente să mănânci ca să slăbești. Nu știu... Poate să mănânci mai puține alimente? Băi, frate, există o industrie întreagă legată de diete”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

„Mă excedează subiectul cu dietele. Subiectul acesta mă obosește. Zici că trimitem rachete pe lună. De ce îți trebuie diete? Nu este suficient să mănânci mai puțin? Mănâncă aceleași lucruri care îți plac, dar scade cantitatea. Mișcă-te un pic pe jos. Nu îți trebuie echipament pentru așa ceva. Frățioare, mergi până la colț și înapoi. Du-te și mai du gunoiul o dată, de exemplu. Mergi până la ghenă și înapoi de două ori. Și mănâncă mai puțin”, a zis Mircea Badea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel